Holiday Park & Resort vouchery na pobyty wypoczynkowe z rabatem do 76%

Ze względu na bardzo duże zainteresowanie ofertą i prośby ze strony Członków NSZZ Solidarność Regionu Gorzowskiego wznawiamy możliwość zakupu voucherów pobytowych w Holiday Park & Resort.
W związku z tym, macie Państwo możliwość zakupu voucherów na 6-dniowe pobyty (5 nocy) w 6-ciu nadmorskich rodzinnych ośrodkach (Rowy, Pobierowo, Mielno, Ustronie Morskie, Niechorze, Grzybowo) oraz górskim resorcie Holiday Park & Resort Uzdrowisko Cieplice Zdrój z dużym rabatem, aż do 76%. Vouchery są bezimienne, jest zatem możliwość zakupu również dla Państwa rodzin.
Vouchery są do wykorzystania w przeciągu do 5 lat od momentu zakupu, z gwarancją niezmienności ceny!

Zbiórkę/wpłaty prowadzimy do dnia 26.03.2024.

Każdy Członek Naszego związku może sam dokonać zakupu.

Poniżej publikujemy instrukcję jak tego dokonać.
 * Wypełnij tabelę i prześlij na adres mailowy Zarządu Regionu Gorzowskiego NSZZ Solidarność wraz z potwierdzeniem przelewu (tabela do pobrania – tutaj):
sekretariat.gorzow@solidarnosc.org.pl
 * Przelewu dokonujemy na numer konta bankowego Regionu Gorzowskiego NSZZ Solidarność: 18 1020 1954 0000 7802 0005 8370 PKO BP

W TYTULE PRZELEWU: ZBIÓRKA/ Imię i nazwisko/rodzaj Vouchera (np. domek srebrny góry) /numer telefonu/email

Poniższe ceny to koszt za 6 dniowy ( 5 noclegów) pobyt za wszystkie osoby (w apartamentach max 4 osoby, w domkach max 9 osób)!!

Każdy domek i apartament mają w pełni wyposażone aneksy kuchenne, lokale posiadają telewizory z kanałami tv kablowej, na terenie resortu jest dostęp do bezpłatnego wi-fi.
Przy zakupie vouchera, nie trzeba od razu wybierać konkretnego terminu pobytu.
Z Voucherem macie Państwo gwarancję zachowania ceny wynajęcia domku lub apartamentu, aż do 5 lat od zakupu!

KLIKNIJ I ZOBACZ KATALOG –> tutaj

Przesyłam link do filmu prezentującego Resorty KLIKNIJ –> tutaj

W przypadku pytań dotyczących oferty prosimy o kontakt z przedstawicielami Holiday Park & Resort.
Osoby kontaktowe w sprawie oferty:
Sławomir Steltmann – 506 121 176
Magda Styczyńska – Tel. 513 099 522

WAŻNE:
W tym momencie ponosimy jedynie koszt nabycia voucherów, następnie przy rezerwacji każdy klient uiszcza dodatkowo opłatę za przygotowanie lokalu (179,99 zł/ apartament i 219,99 zł/domek), kaucję zwrotną (750 zł) uiszczamy również przy rezerwacji lub max rok przed przyjazdem w przypadku rezerwacji z dużym wyprzedzeniem.
Przy zameldowaniu doliczana jest opłata eksploatacyjna od 2,90 zł za osobę.
Parking monitorowany nie jest obowiązkowy, koszt na terenie resortu to 20 zł/doba.
Kaucja zwrotna- nie jest to Państwa koszt, jest to zabezpieczenie, abyście Państwo przyjechali.
Po przyjeździe do resortu będziecie mogli Państwo korzystać z tych pieniędzy, płacąc np. w kawiarni, restauracji, barze bistro za usługi gastronomiczne.
Przy wyjeździe z kaucji są rozliczone media wg zużycia (każdy domek i apartament posiadają liczniki). Niewykorzystana kaucja zostanie zwrócona Państwu do 14 dni po zakończonym pobycie.

HOLIDAY PARK & RESORT
ul. Chopina 1J, 63-100 Śrem
NIP: 7851800879 | REGON: 363484979

Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania:

Klauzula informacyjna: